LinksVroeger kreeg je bij het programma een stapel handboeken. De informatie van de handboeken staat nu online. Je komt er via de helpknop in AutoCAD kom je op de website. De structuur van de website van Autodesk is dermate chaotisch, dat je niet snel vindt wat je zoekt als je het probeert via rubrieken en menu’s. Je kunt het beste zoeken met een trefwoord. Maar ook daar zul je niet altijd succes mee hebben.
AutoDESK schijnt er een sport van te maken om alles wat ze bedacht hebben zo diffuus mogelijk aan te bieden. Het is er allemaal wel (althans dat hoop je), maar je zoekt je een ongeluk voor je ontdekt hebt waar het staat. De computer biedt gigantische mogelijkheden om dingen toegankelijk te maken, maar AutoDESK slaagt erin om het allemaal zo te verpakken dat het overzicht helemaal weg is.

AutoCAD biedt op die website heel veel informatie, maar de uitleg is uiterst cryptisch. Daar waar AutoCAD niet helder is, bieden veel andere sites op het worldwideweb vaak uitkomst.

Hieronder staan een paar links waarmee je direct toegang krijgt tot een paar hoofdonderdelen van de website van AutoCAD en voor de websites van derden.

Commando’s
AutoDesk - beschrijving van de commando's, in alfabetische volgorde.

Systeemvariabelen
AutoDesk - Beschrijving van de systeemvariabelen , in alfabetische volgorde.

AutoLISP
AutoDesk - Beschrijving van de AutoLISP-functies , in alfabetische volgorde.
AutoDesk - Handboek AutoLisp
Cadtutor
Jeffery Sanders
Afralisp

Menu's
AutoDesk - Handleiding voor het aanpassen van Menu's
AutoDesk - Menumacro's

DCL-boxes / dialog boxes
AutoDesk - Handleiding
Terrycad
Jeffery Sanders
Afralisp 1
Afralisp 2

handboek - tutorials – 3D
Afralisp